fbpx

Maas theater dans podium

Waar zijn de paaseieren?

Paaseieren zoeken
Binnenkort is het Pasen en alle paaseieren in het Maaspodium zijn zoek. Hiervoor schakelen wij alle hulptroepen in om deze terug te vinden. Kom jij ons helpen op eerste of tweede paasdag? Bij Maas kan je na de voorstelling met vriendjes en vriendinnetjes paaseitjes zoeken. Daarna kan je genieten van een familievoorstelling vol vrolijke clichés, beeldende verhalen of zelfs indrukwekkende dans.

Voorstellingen tijdens het Paasweekend
Tijdens het Paasweekend (20 april t/m 22 april) kan je kiezen uit drie voorstellingen: de man die alles weet (4+), PAK’M (3+) en ChitChat (4+). De man die alles weet heeft voorgaande jaren harten veroverd van veel kleuters en ouders. Tijdens PAK’M wordt het publiek meegenomen in een spannende achtervolging in een televisiestudio. In ChitChat botsen twee meisjes er grappig op los in een dansduet. Bekijk hier de voorstellingen.

Maas picknickmandje
Wat kan je nog meer verwachten? Het zoeken naar de paaseieren kan uiteraard niet op een lege maag. Reserveer daarom je voorstelling met een Maas picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkernijen, waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. In het mandje zit in ieder geval quiche, fruit, stokbrood en salade. Voor volwassenen is het Maas Picknickmandje €7,50 en voor kinderen € 5,00.