fbpx

Maas theater dans podium

Jaike Belfor geeft workshop stagefighting

Leer de ins en outs van stagefighting van actrice en vechtersbaas Jaike Belfor! Jaike geeft op zondag 9 september een workshop stagefighting voor het publiek van FEEST, waaraan je als bezoeker van de voorstelling FEEST gratis kunt deelnemen. Aansluitend kun je aanschuiven bij de barbecue.

Workshop
De voorstelling begint op zondag 9 september om 14:30 uur, in het Maaspodium. Aansluitend geeft Jaike een workshop stagefighting van een uur (16:15-17:15 uur). Ervaring met theater of vechtsport is niet nodig. Meld je wel even aan, want er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers en vol is vol.
> Aanmelden voor Jaike’s workshop: Stuur een mail naar therese@maastd.nl en vermeld daarin je naam, telefoonnummer en e-mail adres, en het aantal mensen voor wie je een workshopplaats reserveert.

Barbecue
En als je dan toch blijft hangen, schuif dan ook gelijk lekker aan bij de barbecue! Je hebt een middagvullend programma met de voorstelling FEEST, workshop van Jaike én aansluitend een barbecue voor samen voor €17,50. Boek hier je tickets incl. barbecue.

Over Jaike Belfor
Jaike Belfor is acteur, workshopdocent en vechtsporter. De kunst van stagefighting is voor haar een perfecte combinatie tussen theater en vechtsport. Ze heeft in verschillende theatervoorstellingen gespeeld, onder andere als politieagent in de varende zomervoorstelling Toen wij van Rotterdam vertrokken van Maas theater en dans. Daarnaast heeft Jaike verschillende opdrachten voor film en televisie gedaan. Zo was ze onder andere te zien in vier seizoenen van de SBS-dramaserie Celblok H. Op woensdag 29 augustus staat zij daarnaast in de finale van De slimste mens.

Over FEEST
FEEST is een woeste theatersoap in vijf delen, vol slapstick, stagefight, acrobatiek en live muziek. Met Joop van Brakel als virtuoze geluidenmaker (live), zes bekende Maasperformers, tien studenten van de MBO theaterschool, boze bandjes en brave schoolkinderen. Lees hier meer over FEEST.