Maas theater dans podium

Zapp Theaterprijs kinderjury bij Ben niet bang

Op 25 oktober is de kinderjury van de Zapp Theaterprijs gaan kijken naar Ben niet bang in De Krakeling. Lees hier wat ze er van vonden!

“Ik vind het een grappig stuk omdat Wolf en Virginia de hele tijd ruzie hebben en ze plagen elkaar de hele tijd. […] Er zitten ook hele mooie dansjes in en ook wel een paar grappige dansjes.”
Mingus

“Er gebeurde veel waardoor ik steeds wilde blijven kijken. Grappig ook. […] Ik vond het meisje zelf wel een beetje mysterieus. Samengevat: een heftige grappige en boeiende voorstelling waar veel in gebeurt en de acteurs goed in spelen.”
Thijn

“Ik vond het een grappige voorstelling omdat ze tijdens de ruzie grapjes maakten.”
Teun

“Terwijl het verhaal eigenlijk helemaal niet zo leuk was vond ik het toch een leuke voorstelling. Bij deze voorstelling kun je je hersens goed voor de gek houden; er wordt steeds ruzie gemaakt en in plaats van dat je wegloopt als kijker omdat het niet leuk is wat er gebeurt, blijf je kijken en wil je weten hoe het afloopt. Er werd heel goed gespeeld en gedanst. […] Ik geef deze voorstelling 4 sterren.”
Mas

“Ik zou deze voorstelling wel aanraden aan mijn vrienden en vriendinnen als ze een dagje niets te doen hebben. Dan zou ik zeggen: Hey ik heb echt een leuke voorstelling gezien, en ik zou graag willen dat jullie daar naartoe gaan, dan kunnen jullie me vertellen hoe het was. Ik zou zeggen: Het is heel spannend en grappig. Ze waren bijvoorbeeld aan het vechten, en toen ging het buurmeisje haar man op de grond gooien, zo van “Patch!””
Ethu

“De acteurs en de actrices waren goed. Vooral de buurvrouw, want die was zo ingeleefd, en ze kon heel goed dansen en zingen tegelijk . De buurman was ook heel goed in dansen. En het geruzie werd ook heel mooi omdat het een soort van wedstrijd werd doordat ze elkaar probeerden te overtreffen met scheldwoorden zoals uilskuiken, lanterfant, schijtlijster en ouwe sukkel.” ***
Jonah

“Ik zou hem niet aanraden en ik vond hem niet zo leuk. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik soms best moest lachen.”
Pim