fbpx

Maas theater dans podium

Hallo familie kanshebber Zapp Theaterprijs 2019

Hallo familie is kanshebber voor de Zapp Theaterprijs 2019! Tot en met mei kan je stemmen op zestien verschillende theatervoorstellingen. Hiervan worden vijf voorstellingen genomineerd. De kinderjury, bestaande uit negen theaterliefhebbers, kiezen de uiteindelijke winnaar.

Naast Hallo familie is De jokkebrokker, een coproductie van Maas theater en dans en Wat We Doen, genomineerd voor de Zapp Theaterprijs. Vorig jaar zat Beauty en het beest van Maas theater en dans bij de laatste vijf genomineerden.

Ook stemmen op Hallo familie? Klik hier

Benieuwd wat de kinderjury van Hallo familie vond? Lees hier hun recensies:

“Een grappige, vrolijke en superduperleuke voorstelling. Ik vond de acteurs heel goed. Het was alsof het niet gespeeld was. Het was onmogelijk om niet te kijken. Je moest kijken, zo leuk was het. Als het nog langer door was gegaan, was ik denk ik aan het kwijlen. Zo gefocust was ik op de voorstelling. Ik wou elk detail zien, elke outfit, gewoon alles. De kostuums waren heel mooi. (…) En de acteurs speelden heel goed maar ze waren ook lenig en sprongen overal op en af. (…) een geweldige voorstelling!”” Victoria ( 11 jaar)

“(…) een leuk feest met gekkigheid.” Ibrahim (11 jaar)

“De kostuums, maskers en pruiken vond ik heel kleurrijk, fantasierijk en bizar en pasten goed bij het verhaal. Ze waren heel mooi, leuk, magisch en origineel. De dansjes in de voorstelling vond ik leuk en ze vertelden hun eigen beeldverhaal. Het groene mannetje vond ik vooral heel goed! (…) Alles bij elkaar vond ik de voorstelling heel leuk, grappig en mooi en kan ik je aanraden om er naar toe te gaan. Als ik Hallo Familie een cijfer zou moeten geven, dan zou ik het een ‘8’ geven.” Rosalie (10 jaar)

“Het was echt een leuke voorstelling, die voorbijvloog. Er werd niet veel gepraat, wel gedanst, en er was een hele flexibele man die héél héél cool was! Het decor was ook wel vet, het leek net alsof je bij iemand naar binnen keer in een huis, zo de keuken in. (…) een hele leuke voorstelling, die je met de hele familie kan zien, want ook mijn oma vond het leuk!” Fiene ( 10 jaar)

“Het leuke aan deze voorstelling, is dat ik me achteraf afvroeg, was dit nu een droom of werkelijkheid? Ik ben er nog steeds niet achter…” Quintin (12 jaar)

“Een kleurrijke muzikale voorstelling waarin veel gebeurt (…) Ik vond het een leuke voorstelling met grappige en spannende stukjes.” Nick (10 jaar)