Maas theater dans podium

BSO’s en kinderfeestjes

Op zoek naar een leuk uitje met een groep kinderen? Kom naar het Maaspodium! Hier kunnen jullie samen een mooie voorstelling beleven en het gezellig maken in de foyer.

Uitje met de BSO
Met z’n allen naar een voorstelling waar jullie het nog weken over gaan hebben? We bieden opvangorganisaties standaard een aantrekkelijke groepskorting aan. Per tien kinderen mogen er daarnaast twee begeleiders kosteloos mee. Op sommige dagen, zoals in de schoolvakanties, zal er ook een gratis randprogramma zijn waar jullie net als alle andere bezoekers aan mee kunnen doen.
Meer weten? Wij geven graag advies op maat. Neem voor meer info of reserveringen contact op met Jorien Bax-Hutten: jorien@maastd.nl / 010-2002562.

Kinderfeestje
Vier je verjaardag in het Maaspodium! Bij binnenkomst staat er een feestelijk versierde tafel met taart en limonade klaar voor jou en je vrienden. Jullie bezoeken samen een voorstelling en na afloop ontvangen jullie een leuke verrassing. Dat wordt een verjaardagsfeest om nooit te vergeten!

Het feestarrangement (voorstelling, taart, limonade en kleine verrassing) is mogelijk vanaf een gezelschap van vier kinderen plus begeleiding. De kosten liggen tussen de €10 en €12 per kind, afhankelijk van de gekozen voorstelling. Volwassenen betalen alleen hun voorstellingskaartje en krijgen daarbij een gratis kopje koffie of thee. Wil je meer weten of heb je speciale wensen? Neem contact op met Therese Kleijweg via therese@maastd.nl of 010-2002509.