fbpx

Maas theater dans podium

Route en bezoekinfo

Adres
Maaspodium
St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam

Telefoon kantoor

010 7070430 (ma-vr 9:00-17:00)
> klik hier voor de afzonderlijke afdelingen

Kaartverkoop Maaspodium
Kaarten voor voorstellingen in het Maaspodium zijn 24 uur per dag te reserveren via onze website (ga naar agenda Maaspodium). Betalen gaat via iDeal of met de Podium Cadeaukaart. Je ontvangt je tickets via e-mail.

Ondervind je problemen bij het online kopen van kaarten of heb je vragen over de kaartverkoop of het programma, dan kun je bellen met de kassalijn. De kassa is te bereiken van dinsdag t/m vrijdag tussen 14:00 en 17:00. Het telefoonnummer van de kassa is 010 7070439

Wil je je kaarten liever aan de kassa kopen, dan kun je terecht in het Maaspodium vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen. Je kunt op deze momenten ook kaarten kopen voor andere voorstellingen. Bij de kassa van het Maaspodium kun je betalen met PIN, Podium Cadeaukaart of contant geld.

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop

Bezoek Maaspodium
Het Maaspodium is een vlakkevloertheater, waarbij de ingang van de zaal op het podium eindigt. Dat betekent dat na aanvang van de voorstelling bezoekers die te laat zijn niet meer naar binnen kunnen, omdat het de voorstelling ernstig zou verstoren. Check daarom voor je bezoek aan het Maaspodium altijd goed de aanvangstijd van de voorstelling.

Route


Grotere kaart weergeven

Tram
Vanaf Centraal Station tram 8 richting Spangen, halte Pieter de Hoochweg. Vanaf de halte zie je het Maaspodium en is het nog enkele minuten lopen.

Metro
Vanaf Centraal Station metro richting De Akkers of Slinge, overstappen op station Beurs en daar de metro richting Schiedam nemen. Uitstappen bij metrostation Coolhaven, de brug oversteken rechtdoor lopen naar de Westzeedijk. Daar zie je het Maaspodium links aan de overkant van de weg liggen. Vanaf metrohalte Coolhaven is het Maaspodium 10 minuten lopen.

Watertaxi
Met de watertaxi kan je naar halte Mullerpier. Vanaf deze halte is het twee minuten lopen naar het Maaspodium. Informatie watertaxi.

Parkeren
In het Lloydkwartier is er bijna altijd voldoende parkeergelegenheid. In de straten rondom het Maaspodium is het betaald parkeren van ma t/m za 9:00 – 18:00 uur.
Let op: je kan hier uitsluitend kenteken parkeren. Je voert het kenteken van de auto in, bepaalt de parkeertijd en betaalt met pin of creditcard. Een parkeerkaartje achter de voorruit leggen is niet meer nodig. In plaats van betalen bij een parkeerautomaat kan je ook gebruik maken van je mobiele telefoon. Het is NIET mogelijk om met muntgeld of chipknip te betalen. Je kan ook gebruikmaken van parkeergarage Q-Park Schiecentrale op enkele minuten lopen van ons theater. Hier kan je betalen met pinpas, chipknip of creditcard.