Maas theater dans podium

Bezoekinfo

Bezoek Maaspodium in coronatijd
Alle informatie over welke maatregelen het Maaspodium neemt om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en wat je zelf kunt doen voorafgaand aan een bezoek aan het Maaspodium lees je hier. Veel voorkomende vragen rondom het coronavirus en de maatregelen die wij hebben getroffen hebben we gebundeld op één pagina, bekijk deze hier.

Afhandeling tickets i.v.m. het coronavirus
Alle vragen over de ticketregeling Bewaar je ticket, geniet later en de afhandeling van jouw tickets voor afgelaste of verplaatste voorstellingen in het Maaspodium i.v.m. het Corona-virus, zijn gebundeld op onze speciale FAQ-pagina. Klik hier om de vragen en antwoorden te bekijken.

Kaartverkoop
Kaarten voor voorstellingen in het Maaspodium zijn 24 uur per dag te reserveren via onze website. Je ontvangt je tickets via e-mail. Wil je je kaarten liever aan de kassa kopen, dan kun je vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen terecht in het Maaspodium. Klik hier voor meer informatie over kaartverkoop, groepsreserveringen, kortingsmogelijkheden en support.

Openingstijden
De foyer van het Maaspodium is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Dit is ook het geval wanneer er een extra horeca arrangement vooraf wordt aangeboden, zoals een ontbijt of picknick, dan zijn we ook een uur voor aanvang geopend. Blijf ook gerust borrelen na afloop van de voorstelling.

Kom op tijd
Het Maaspodium is een vlakkevloertheater, waarbij de ingang van de zaal aan het podium grenst. Dat betekent dat laatkomers niet meer naar binnen kunnen wanneer de voorstelling al begonnen is, omdat het de voorstelling ernstig zou verstoren. Check dus van te voren altijd goed de aanvangstijd van de voorstelling.

Toegankelijkheid
Het Maaspodium is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bel voor het reserveren van rolstoelplaatsen met onze kassa: 010-2002509.

Route
Adres: Maaspodium, St. Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam.

Tram: Vanaf tramhalte Pieter de Hoochweg kun je het Maaspodium al zien en is het nog enkele minuten lopen. Neem vanaf station Rotterdam Centraal tramlijn 8 richting Spangen.

Metro: Vanaf metrohalte Coolhaven is het 10 minuten lopen naar het Maaspodium. Steek de brug over en blijf dan rechtdoor lopen naar de Westzeedijk. Daar zie je het Maaspodium links aan de overkant van de weg liggen.

Waterbus/watertaxi: De waterbus en watertaxi stoppen beide bij halte Müllerpier / St. Jobshaven. Vanaf deze halte is het twee minuten lopen naar het Maaspodium.

Auto: In het Lloydkwartier is er bijna altijd voldoende parkeergelegenheid. In de straten rondom het Maaspodium is het van ma t/m za 9:00 – 18:00 uur betaald parkeren. Je kan hier uitsluitend kenteken parkeren. Betalen kan bij de parkeerautomaat of op je mobiele telefoon na het invoeren van je kentekennummer. Een parkeerkaartje achter de voorruit leggen is niet meer nodig. Het is hier NIET mogelijk om met contant geld te betalen.
Je kunt ook gebruikmaken van parkeergarage Q-Park Schiecentrale op enkele minuten lopen van ons theater. Ook hier betaal je met pinpas of creditcard.

Vragen
Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Het Maaspodium is van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch en per e-mail bereikbaar. Telefonisch is de kassa ook vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen bereikbaar.
Telefoon: 010-2002509.
E-mail: kassa@maastd.nl.