Maas theater dans podium

Kaartverkoop en kortingen

Contactgegevens kassa
De kassa van het Maaspodium is van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch en per e-mail bereikbaar. Telefonisch is de kassa ook vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen bereikbaar.
Telefoon: 010-2002509.
E-mail: kassa@maastd.nl.

Online bestellen
Voor voorstellingen in het Maaspodium kun je 24 uur per dag tickets kopen via deze site. Betalen gaat via iDeal, creditcard of met de Podium Cadeaukaart. Online zijn kaarten €1,00 goedkoper dan aan de kassa. Je kunt je ticket printen of vanaf je telefoon laten scannen.

Aan de kassa bestellen
De kassa in de foyer van het Maaspodium is geopend vanaf één uur voor aanvang van voorstellingen. Reserveringen kunnen tot een half uur voor aanvang van de voorstelling worden afgehaald. Het is ook mogelijk om aan de kassa kaarten te kopen voor voorstellingen op andere dagen. Bij de kassa van het Maaspodium kun je betalen met PIN, Podium Cadeaukaart, Maaspodium waardebon/tegoedbon, CJP Cultuurkaart en Theater- & Concertbon (deze wordt niet meer uitgegeven maar is onbeperkt geldig en kan nog steeds worden ingeleverd). Vanaf 1 september 2021 is het niet meer mogelijk om contant te betalen aan de kassa. Let op: aan de kassa zijn kaarten €1,00 duurder dan online.

Telefonisch bestellen
Telefonisch reserveren en betalen middels overschrijving is mogelijk tot uiterlijk een week voor de voorstelling. In dat geval berekenen we €2,50 servicekosten per bestelling. Gereserveerde kaarten moeten binnen zeven dagen betaald worden. Na zeven dagen komen niet betaalde reserveringen automatisch te vervallen.

Korting voor jongeren en Rotterdampas
Ben je jonger dan 30, ben je student, of heb je een CJP-pas of Rotterdampas? Dan kun je voordelig voorstellingen bezoeken in het Maaspodium. Je kunt je kortingskaarten zowel online als aan de kassa boeken. Neem wel het bijbehorende pasje mee bij je theaterbezoek als bewijs.
Speciale eenmalige kortingsacties via bijvoorbeeld de Rotterdampas, de Sirene Sale of de lastminuteaanbiedingen van de Uitagenda Rotterdam kunnen niet met terugwerkende kracht verrekend worden.

Wachtlijst bij uitverkochte voorstellingen
Is er een voorstelling uitverkocht? Dan kunnen wij jou op de wachtlijst plaatsen. Stuur dan een mailtje naar kassa@maastd.nl o.v.v. je naam, telefoonnummer, de betreffende voorstelling en aantal tickets. Zodra er kaarten beschikbaar komen sturen wij jou een e-mail. Wij benaderen deze wachtlijst op volgorde van inschrijving.

Groepsreservering
Wil je een voorstelling bezoeken met een groep van 10 personen of meer, neem dan contact op met de kassa. Vaak bieden we groepen een interessant tarief of leuke extra’s zoals een meet & greet aan.

Kinderfeestje
Vier je verjaardag in het Maaspodium! Klik hier voor meer informatie.

Rolstoelplaatsen
Het Maaspodium is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Plaatsen voor rolstoelgebruikers kun je niet online reserveren. Neem hiervoor contact op met onze kassa.

Minimumleeftijd
Bij iedere voorstelling staat een indicatie voor de minimumleeftijd aangegeven. De theatergezelschappen denken goed na over een leeftijdsadvies dat bij hun voorstelling past, dus we raden je aan deze op te volgen. Wil je toch jongere kinderen meenemen? Als jij denkt dat je kind de voorstelling niet zal verstoren, dan kan dat. Voor kinderen tot 18 maanden oud die op schoot gaan, hoef je geen kaartje te kopen. Voor kinderen vanaf anderhalf jaar oud geldt het kindertarief.