fbpx

Maas theater dans podium

Kaartverkoop

Online kaarten kopen
Voor voorstellingen in het Maaspodium (behalve besloten schoolvoorstellingen) kun je 24 uur per dag tickets kopen via deze site. Betalen gaat via iDeal of met de Podium Cadeaukaart. Kom je er niet uit, bel dan met de kassalijn: 010 7070439 (bereikbaar van di-vrij tussen 14:00 en 17:00) of stuur een e-mail naar kassa@maastd.nl. LET OP! Koop je kaarten online met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder. 

Telefonische support
Ondervind je problemen bij het online kopen van kaarten of heb je vragen over  kaartverkoop of programma, dan kun je bellen met de kassalijn. De kassa van het Maaspodium is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen. Het telefoonnummer van de kassa is: 010 7070439.
Telefonisch reserveren en betalen middels overschrijving kan ook, tot uiterlijk een week voor de voorstelling. In dat geval berekenen we €2,50 servicekosten per bestelling. Gereserveerde kaarten moeten binnen 10 dagen betaald worden. Na 10 dagen komen niet betaalde reserveringen automatisch te vervallen.

Aan de kassa
De kassa in de foyer van het Maaspodium is geopend vanaf één uur voor aanvang van voorstellingen. Reserveringen kunnen tot een half uur voor aanvang van de voorstelling worden afgehaald. Het is ook mogelijk op deze momenten kaarten te kopen voor andere voorstellingen.

Groepsbezoek
Wil je met een groep van 10 personen of meer naar een voorstelling komen, neem dan telefonisch of via e-mail contact op met de kassa. Vaak bieden we groepen een interessant tarief of leuke extra’s zoals een meet & greet aan. De kassa is telefonisch bereikbaar op 010 7070439 (van di-vrij tussen 14:00 en 17:00) of via een e-mail op kassa@maastd.nl

Betaalwijze
Koop je je kaarten online, dan kun je betalen met iDeal of de Podium Cadeaukaart. Betalen aan de kassa kan contant of met Pinpas, Maas-waardebon, Theater & concertbon, Podium Cadeaukaart, Cultuurkaart/CJP.

Podium Cadeaukaart
Je kunt bij Maas met de Podium Cadeaukaart betalen. Heb je al kaarten gekocht en wil je je Podium Cadeaukaart alsnog verzilveren? Dan kan dit aan de kassa van het Maaspodium op vertoon van je toegangskaarten. Na betaling met de Podium Cadeaukaart ontvang je het bedrag in contanten.

Kaarten omruilen
Gekochte kaarten worden niet teruggenomen. Tot een week voor de voorstelling kun je je kaarten omruilen voor een andere voorstelling of voor een waardebon (te besteden binnen het lopende theaterseizoen). Dit kan alleen aan de kassa in het Maaspodium en niet online.

Verzendkosten
Het verzenden van e-tickets is kosteloos. Wil je je kaarten per post toegestuurd krijgen dan betaal je hiervoor €2,50 servicekosten per bestelling.

Rolstoelgebruikers
Het Maaspodium is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Plaatsen voor rolstoelgebruikers kun je niet online reserveren. Bel hiervoor met onze kassa: 010 7070439.

Extra korting jongeren
Ben je jonger dan 27, CJP- pashouder, Ckaarthouder en/of student, dan kun je voordelig voorstellingen bezoeken in het Maaspodium. Je ontvangt €4,00 korting op alle normale prijzen en kunt bijna alle voorstellingen zien voor €10,00 per voorstelling. Neem wel altijd een CJP-, Ckaart, collegekaart of geldig legitimatiebewijs mee naar de kassa.

RotterdamPas
Als je een RotterdamPas hebt, krijg je op alle kaarten van voorstellingen in het Maaspodium minimaal €2,00 korting op het reguliere tarief (volwassenen). De korting met Rotterdampas geldt niet op het tarief voor kinderen. Vergeet je RotterdamPas niet mee te nemen naar de kassa.

Kortingsacties
Incidenteel zijn er kortingsacties waarmee je extra voordelig kaartjes kunt kopen. Heb je al kaarten voor een voorstelling gekocht voordat de kortingsactie bekend gemaakt was, dan kun je niet met terugwerkende kracht aanspraak maken op de korting. Een kortingsactie geldt nooit in combinatie met andere kortingen.