Maas theater dans podium

Ruimtes

Het Maaspodium heeft een ruime foyer en twee theaterzalen. Het pand is zeer geschikt voor congressen, lezingen, symposia en culturele evenementen. Voor het opnemen van livestreams of webinars. Maar ook voor bruiloften, jubilea, borrels en andere feestjes ben je bij ons aan het goede adres.

Foyer
Je komt het Maaspodium binnen in de foyer. Met het houten interieur en de ruime hoeveelheid daglicht heeft de foyer een warme en lichte uitstraling. Het hoge plafond geeft daarnaast een optimaal gevoel van ruimte. Een rondlopend balkon omringt de foyer. Bij mooi weer gooien we de deuren naar terras en grasveld open, waardoor je midden in de stad een uniek buitengevoel ervaart. De foyer biedt plaats voor zo’n 250 personen, maar met 20 man is het er ook al gezellig.

Blauwe zaal
De Blauwe zaal is de grote theaterzaal van het Maaspodium. Deze zaal heeft een vlakkevloertoneel, met een tribune met 205 stoelen. Wanneer de tribune ingeschoven wordt, is er ruimte voor zo’n 450 personen.

Rode zaal
De Rode zaal is de kleine theaterzaal van het Maaspodium. Deze zaal heeft een vlakkevloertoneel en een tribune met banken die plaats biedt aan 108 mensen. Wanneer de tribune weggeschoven wordt, is er ruimte voor zo’n 300 mensen.

Voorzieningen
Bij de theaterzalen zijn kleedkamers beschikbaar, een beamer met horizondoek, LED displays en een volledig PA systeem met buzzing wifi connections. Beide zalen kennen uitgebreide belichtingsmogelijkheden. Uitbreiding met eten en drinken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Technische lijsten zijn te vinden op techniek.maastd.nl

> vraag direct informatie aan