Maas theater dans podium

Oma’s en kleinkinderen gezocht voor Hallo familie

Steeds vaker verschijnen er naast professionele spelers ook kinderen op ons podium, bijvoorbeeld bij Ben niet bang, Theater na de Dam, Point of No Return en wel 270 meespelers in Beauty en het beest. In seizoen 18/19 spelen er ook weer kinderen mee in FEEST en voor Hallo familie zoeken we meespelers.

Duo’s voor Hallo familie
We zoeken oma’s (70-107 jaar) en kleinkinderen (7 – 11 jaar) uit het hele land die willen meespelen in Hallo familie. Je doet dus als duo auditie. Het liefst familie, maar stief-, ex- of overgroot-oma mag ook. Lukt dit niet, kom dan met een leen-oma of een leen-kleinkind. Als je maar met z’n 2-en komt. De auditie is op woensdag 4 juli van 14:30 tot 16:00 uur bij Maaspodium, Rotterdam (St Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam).

Aanmelden auditie
Aanmelden voor de auditie kan tot vrijdag 29 juni 2018 via Sara Giampaolo: sara@maastd.nl / 010 7070434. Graag met de aanmelding een foto, leeftijd en naam meesturen van kleinkind en oma (dus samen aanmelden). Na aanmelding ontvang je praktische informatie over de auditie. Je hoeft voor de auditie niets voor te bereiden.